Services

We Provide Best Services

Servicii

Avem la dispoziție o gamă largă de echipamente de control și funcții inteligente ce ne pot ajuta la dezvoltarea unor scenarii smart astfel încât locuința dumneavoastră să devină economică dar mai ales să se plieze pe modul dumneavoastră de viață
De la un singur intrerupător cu touch putem defini mai multe scenarii astfel înât la o simplă atingere sistemul să pornească scenariul de părăsire a locuiței sau oricare alt scenariu prestabilit anterior reducând considerabil timpul de inetracțiune cu echipamentele din locuință.

CONTROL JALUZELE

Prin controlul jaluzelelor în funcție de anotimp și de nivelul radiaților solare putem eficientiza păstrarea temperaturii în interiorul clădirii și astfel consumul de energie este în scădere.

CONTROL TEMPERARTURĂ

Cea mai bună soluție pentru controlul și interoperabilitatea sistemelor de încălzire, răcire și ventilație, reglarea automată a temperaturii în fiecare zonă a clădirii avand ca scop scăderea consumului de energie.

CONTROL ILUMINAT

Soluție completă în ceea ce privește iluminatul, de la funcții ON/OFF și dimming pană la alegerea culorii benzilor LED. Plus controlul automat al valorii intensității luminoase dintr-o încăpere.

SISTEM ANTIEFRACȚIE

Posibilitatea interfațării sistemului de automatizare cu diferite sisteme de securitate precum cele de efracție și incendiu aduc plus de confort și siguranță.

Tot prin intermediul interfeței de vizualizare, locatarul are posibiliatea să activeze sau să dezactiveze sistemul de efracție de la distanță și să monitorizeze casa de oriunde în lume. De asemenea putem notifica locatarii în cazul unor alarme de orice natură plus realizarea unor scenarii smart.

ALARMĂ INUNDAȚIE & INCENDIU

În momentul detectării unui semnal de inundație în zonele vizate, sistemul notifică proprietarul faptul că a avut loc o alarmă și automat inchide vana de alimentare cu apă a intregului obiectiv. Este o functie relativ banala dar daca ne gandim la un apartament aflat la etajele superioare, această funcție salveaza foarte mulți bani în cazul unei inundații.

Tot în această idee, siguranța oferită de un senzor de fum/gaz nu trebuie neglijată, deoarece poate face diferența între viață și moarte.

Avem la dispoziție o gamă largă de echipamente de control și funcții inteligente ce ne pot ajuta la dezvoltarea unor scenarii smart astfel încât locuința dumneavoastră să devină economică dar mai ales să se plieze pe modul dumneavoastră de viațăDe la un singur intrerupător cu touch putem defini mai multe scenarii astfel înât la o simplă atingere sistemul să pornească scenariul de părăsire a locuiței sau oricare alt scenariu prestabilit anterior reducând considerabil timpul de inetracțiune cu echipamentele din locuință.

O casa inteligenta aduce economii substantiale in timp!

Contact:

support@icall.ro

+40 744 910 385

Neuhaidhof 27, Creussen, 95473, Germany

Icall Telecom © 2022

Acest site foloseste
cookies

În conformitate cu legile UE actuale privind protecția datelor, vă rugăm să acordați un minut pentru a revizui termenii și condițiile de utilizare a serviciilor noastre. Termenii noștri descriu modul în care folosim datele și opțiunile disponibile pentru dvs.